Over ons

Wie zijn wij?

Vispaleis Koelewijn is een snel groeiend bedrijf uit het vissersdorp Bunschoten-Spakenburg. Ons doel is niet alleen een stukje vis af te leveren bij de klant, maar ook de beleving overbrengen aan onze klanten. Laten zien dat we met vol passie jouw visje bereiden!

Ondertussen heeft Vispaleis Koelewijn al 4 vestigingen:

Amersfoort
Apeldoorn
Beverwijk
Deventer

Duurzaamheid

Wij vinden het belangrijk dat onze vis duurzaam gevangen wordt, omdat wij natuurlijk onze vis zolang mogelijk willen kunnen leveren. Door vis met het MSC en ASC keurmerk te kopen zorgen we er samen voor dat de schade beperkt blijft met overbevissing.

Toekomst

in de toekomst hopen we nog meer winkels te kunnen openen. Zo kunnen we het merk “Vispaleis Koelewijn” landelijk in kaart brengen.

Background

Ons proces

Groothandel

Elke ochtend vertrekken wij uit Spakenburg  richting de groothandel. Zo kunnen wij elke dag super verse vis aan onze klanten leveren. Eenmaal met de vis in onze gekoelde bus rijden we richting onze winkels.

Winkel

Aangekomen in onze winkel wordt alles klaargezet. De bakvis wordt gesneden en klaargezet. De verse vis wordt toonbaar gemaakt in onze vitrine net zoals onze gerookte vis en huisgemaakte salades. Hierna worden onze maaltijden bereidt met onze verse vis en heerlijke groente.

Klant

Onze klanten krijgen de vis altijd goed verpakt mee. De gebakken vis wordt in een warmhoudzak meegegeven, de haringen en verse vis worden voor u vacuüm verpakt!

Laten we samen iets moois opbouwen

 Wij zien u niet als nummer, maar als gast. Bereiden elk visje met liefde. En zorgen voor warmte en gezelligheid!

Bekijk onze winkels hier