Ons Visproces

Vaak krijgen we de vraag; Waar komt jullie vis vandaan?

Voordat jij je visje kunt bestellen gaat daar natuurlijk een proces vooraf.
Vandaag laten we jullie ons proces zien van groothandel tot consument. Onze groothandel bevindt zich in ons vissersdorp (Het mooiste dorp van Nederland) Bunschoten – Spakenburg.
Hieronder zie je ons proces:

– 05:45 – Deze tijd komen we bij de groothandel (Fishpartners) aan. Hier kopen we onze verse vis ZELF in, zodat we de beste kwaliteit voor onze klanten hebben. Maar hier kopen we ook onze kibbeling, haring, lekkerbek, gerookte vis en bijna alles van ons assortiment.

– 06:00 – Na we bijna al onze vis ingekocht hebben, moeten we nog langs de rokerij om gerookte paling op te halen. Paling roken we niet zelf, omdat de kwaliteit van de rokerij Spakenburg Paling gewoon weg het beste is.

– 06:15 – Nu rijden we richting onze winkel in Beverwijk. Dit doen we natuurlijk met onze gekoelde bus.

– 07:20 – Eenmaal aangekomen in onze winkel wordt de verse vis gesneden, kibbelingen klaargezet, ‘haringbar’ geprepareerd, verse maaltijden gekookt en de vitrine verkoopklaar gemaakt.

-08:00 – De opening van de winkel en verwelkomen we onze eerste klanten!

Vind je dit soort informatieve berichten leuk of heb je nog vragen? Laat het ons even weten in de reactie, want dan gaan we meer schrijven voor jullie!